Свържете се с нас

Изпратете ни съобщение и ние ще отделим време, за да ви опознаем, за да можем да ви помогнем да намерите своето невероятно приключение.

FAQ

Все още не сте сигурни дали можем да ви помогнем? Проверете някои често задавани въпроси и след това ни изпратете съобщение.

Ние наистина вярваме, че сватбата ви трябва напълно да отговаря на вашите желания и очаквания. Елате и споделете идеите си с нас! Знаем колко наистина важно е за вас да знаете, че всичко върви по план и ние ще Ви помогнем в целия процес от избора на обстановка за сватбата Ви до вземането на решение за изящно вкусно меню за вашите гости и настаняването им в хотел на специални цени.

 

След като попълните и изпратите запитване, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа от получаването му, за да си уговорим среща. За запазване на дата е необходимо по банков път да се преведе авансово плащане в размер на 600 лева.

Да, знаем, че това е като непоисканите съвети и знаем, че всяко дете е уникално и не прилича на другите, но за едно можем да сме единодушни и да си стиснем ръцете: пътуването с малки деца е малко напрягащо. Особено когато комбинацията включва пищящо дете, гладно бебе и недоспали спътници – тогава всеки би разбрал желанието това пътуване да е еднопосочно.

Интересни и изгодни предложения, които ще ви накарат бързо да стегнете куфарите и да се отправите към следващото пътуване. Внимателно подбраните оферти предлагат богат избор за всеки вкус, интереси, бюджет и дестинация.  Изживейте света в комфорт с нашата туристическа агенция!

Пътуване в чужбина
Какво трябва да знаем за характера на публикуваната на сайта информация за пътуващи
Министерството на външните работи на Република България предоставя актуална обща информация за пътуващи за 194 държави по света. Тази информация е значително по-подробна и често променяща се в случаите, когато се отнася за район или държава, в които събитията търпят динамична промяна.
В процеса на планиране на Вашето пътуване в чужбина можете да се запознаете с актуалните Консулски съобщения и с последните съобщения на Ситуационния център на МВнР.
Министерството на външните работи обръща особено внимание на всички българските граждани, които сключват договори за работа с работодатели в други страни, да имат изрядни договорни отношения и да следят работодателят да изпълнява изискванията на местното законодателство.
Министерството на външните работи не носи отговорност за пълната изчерпателност на публикуваната на неговия сайт информация за пътуващи, както и не може да бъде подвеждано под отговорност от граждани, претърпели щети при определени обстоятелства, на основание претенция за непълна информация за пътуващи, публикувана на сайта на Министерството.