Project Description

Дания е една от най-красивите страни в света. Това е земя на история, мистерия, природна красота и пълно спокойствие. Въпреки че е малка страна, Дания има какво да предложи на своите посетители от крепости и дворци, през известна архитектура до художествени галерии и музеи. Дания е идеалното убежище за преодоляване на натрупания през годината стрес. След като човек изследва нейната култура, уникална кухня и особено датски изобретения, той ще се влюби в тази малка страна с голямо сърце.

С Nordic Wonders предлагаме:

Безплатна услуга за планиране на пътуване

Точно така – няма абсолютно никаква такса за нашата услуга. Вие ни плащате, когато резервирате при нас, ние резервираме за вас, но с личен специалист по пътувания, който се грижи за вас от етапа на планиране до края на пътуването ви.

Спестяване на вашето ценно време

Не губете времето си в търсене на безкрайни маршрути, настаняване и възможности за активност онлайн – ние вършим упоритата работа вместо вас. Можете да разчитате на нашите препоръки и внимателно подбраната ни мрежа от доставчици – ние предлагаме продукти и опит, които могат да надхвърлят само вашите очаквания.

Проектиране на най-добрите обиколки – по ваш начин Знаем, че някои клиенти търсят свобода на независимо пътуване. Можете да участвате в етапите на планиране колкото искате или по-малко. Свържете се с нас директно или опитайте нашия организатор на тур.

Денонощно обслужване по време на пътуването

По време на всяко турне вашите клиенти могат да се отпуснат и да се отпуснат – вие също. Знаейки, че винаги има специалист по пътувания от Nordic Wonders, който е на разположение и е готов да съдейства 24/7.